top of page
logo_corksol_lowres.png

Over CorkSol® De Mutsaert BV 


Pioniers in spuitkurk op de Belgische markt
CorkSol®, is de pionier van de kurkspray in België en Luxemburg. In 2012 hebben we dit revolutionaire natuurproduct voor gevelbekleding op de Belgische markt gebracht. De mogelijke toepassingen van spuitkurk blijven zich uitbreiden.

Wat doen we?

 

CorkSol®verdeelt exclusief de kwaliteitskurk van CorkSol®, ThermaCote® en Vipeq ® in België en Luxemburg, de originele producten en de wereldwijde marktleiders.

Steeds meer pleisterbedrijven, bouw- en renovatiebedrijven ontdekken de voordelen van spuitkurk voor binnen of buiten en nemen deze oplossing op in hun assortiment. Binnenshuis spuitkurk heeft een fijnere structuur. Daarnaast is spuitkurk ook een geschikt product voor bedrijven die industriële coatings aanbrengen.

 

Wij staan deze gespecialiseerde bedrijven - onze klanten - intensief bij met advies en opleiding. Spuitkurk heeft enorme voordelen, maar vereist wel een professionele installatie. Na de nodige opleiding voorzien wij onze klanten van het CorkSol®-certificaat van.

Daarnaast staan we open voor elke mogelijke samenwerking op het gebied van innovatieve toepassingen van en ontwikkelingen met spuitkurk. 

 

Overgebracht uit Spanje
In Spanje wordt kurk al meer dan vijftien jaar gebruikt als buitenpleister. Op deze Spaanse huizen ziet u direct het verschil of het huis is behandeld met kwaliteitskurk van CorkSol® en Vipeq ® of een van de vele inferieure imitaties.

De oprichters van CorkSol®, al jaren actief in de bouw, woonden in Spanje. Volledig overtuigd van de mogelijkheden van spuitkurk voor de Belgische markt, besloten zij hier terug te keren en spuitkurk te lanceren. Ze kozen bewust voor CorkSol® en Vipeq ®, de originele merken die uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid. Een bedrijf, 100% productspecialisten

 

CorkSol® De Mutsaert BV is een snel groeiend bedrijf. Wij geloven 100% in de veelzijdige mogelijkheden van spuitkurk in de bouwsector. Wij zijn volledig gespecialiseerd in dit unieke materiaal. Ons assortiment bestaat uit spuitkurk en bijbehorende bijproducten.

Onze klanten kunnen rekenen op onze volledige ondersteuning en expertise om de spuitkurk op de juiste manier te gebruiken. Samen gaan we voor een absolute kwaliteitsgarantie.

Wilt u als gespecialiseerd bedrijf spuitkurk aanbieden aan uw klanten?

  • CorkSol LinkedIn
  • Facebook
Contacteer ons 
CorkSol De Mutsaert BV tel: +32 468 018 115

Bedankt voor jouw bericht!

bottom of page